pátek 6. listopadu 2015

Začínáme se připravovat na Vánoce-přání

Listopad je na začátku a i když je letos nádherný podzim, začínám přemýšlet nad Vánocemi.
Někdo už má touhle dobou dárky nakoupené, já ne.
Nejraději dávám dárky vyrobené, takže sbírám inspiraci co komu vyrobím, jaké cukroví letos upeču a jak budu ladit výzdobu.

Ráda bych každý rok obdarovávala naše blízké mimo jiné i vlastnoručně vyrobenými přáníčky a doufám, že mi "M" bude každý rok čím dál víc nápomocen.


Loni jsem na přáníčka otiskávala "M" chodidlo a potom dotvořila do podoby stromku. Ono s ročním prckem toho zatím moc dělat nejde.



Letos se z "M" stal malíř. Takže dostal pastelky a papír. Z díla které vytvořil jsem vystříhala kruhy, nalepila je dovnitř přání, z vrchní strany jsem vyřízla menší kruh než je uvnitř a gelovým perem dokreslila ozdobičku. Nakonec jsem dopsala text a protože se mi to zdálo chudé dozdobila jsem razítkovacím polštářkem a lepidlem s třpytkami.


2 komentáře:

  1. Senzační nápady!!! Asi se budu opičit :-D Taky dávám nejraději dárečky vyrobené vlastnoručně, přijde mi to takové hezčí a osobnější :-D Váš blog čtu moc ráda. Mějte krásné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář :) Klidně se opičte a čtěte i nadále, určitě budu přidávat další inspiraci :) S pozdravem TeLi

      Vymazat

Díky, že čtete můj blog :) Terka